Een baan bij Big Dutchman?

In meer dan 100 landen op 5 continenten staat Big Dutchman voor duurzame kwaliteit, snelle service en ongeëvenaarde know-how. Onze positie als wereldwijde marktleider hebben we aan de onvermoeibare inzet van onze meer dan 2500 medewerkers te danken.

In onze succesgeorienteerde toekomstplannen staat altijd de persoonlijkheid van onze medewerkers, die met enthousiasme en inzet ons zeer gemotiveerde team ondersteunen, centraal. Big Dutchman heeft voor vakmensen, academici, mensen in opleiding en stagières interessante taken en pretentieuze uitdagingen in toekomstwijzende projecten te bieden.

Bovendien belooft het werken in een interdisciplinair en intercultureel team alsook de uitwisseling met onze internationale klanten en leveranciers een interessante leer- en werkomgeving.

Wij willen u echter niet alleen als medewerker van Big Dutchman binnenhalen, maar u ook de gelegenheid bieden om zich met ons verder te ontwikkelen. Een attractief programma van interne en externe cursussen en trainings vormt de basis voor interessante perspectieven en veelbelovende loopbaanontwikkelingen.

Neem de uitdaging aan en profiteer zowel van de individuele carrièremogelijkheden bij een wereldmarktleider als ook van de zekerheid van een degelijk familiebedrijf.