This page is also available in the following language: flags-gb English change

"Een belangrijke stap om vaart te zetten achter onze strategie om de meest concurrerende aanbieder van sleutelklare oplossingen te worden"

Big Dutchman neemt de divisie stalgebouwen van Betco over

  • Big Dutchman neemt de divisie stalgebouwen van Betco over

De Big Dutchman groep uit Vechta-Calveslage (D) heeft Qingdao Betco Asia Co., Ltd. (Betco Qingdao) overgenomen en hiermee ook de divisie stalgebouwen van de sinds 30 jaar in North Carolina, VS gevestigde stalconceptexpert Betco Inc.

 

 

Betco Qingdao hoort met ongeveer 60 medewerkers tot de toonaangevende aanbieders van pluimvee- en varkensstalgebouwen met stalen draagconstructie. Het bedrijf werd in 2011 als Aziatische Betco-vestiging in Jiaozhou, China, opgericht om voor de gehele Aziatische markt stallen te ontwikkelen, te plannen en te bouwen. Dankzij de snelle groei en sinds de bouw van een productielocatie in China, verkoopt Betco Qingdao zijn stalbouwoplossingen intussen wereldwijd.

 


"De overname van Betco Qingdao is een belangrijke stap om vaart te zetten achter onze strategie om de meest concurrerende aanbieder van sleutelklare oplossingen te worden en de kennis van ons stalbouwmerk Agricon te vergroten", aldus Bernd Meerpohl, bestuursvoorzitter van Big Dutchman AG. Sam Sabri, bestuursvoorzitter van Betco, Inc., volgt de transactie met een lach en een traan. "Enerzijds is het spijtig dat wij deze divisie verkopen, omdat deze zich al heel goed heeft ontwikkeld, terwijl wij in principe nog in de beginfase zitten. Anderzijds heeft Betco Qingdao nu een punt bereikt waarop wij ons intensief met het bedrijf en de markt moeten bezighouden om het volledige potentieel van Betco Qingdao te kunnen benutten. Gezien mijn leeftijd is de verkoop aan Big Dutchman daarom een ideale oplossing. Op grond van de uitgebreide kennis van Big Dutchman van de wereldmarkt en het feit dat wij in het verleden reeds zeer nauw en succesvol hebben samengewerkt, ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is."

My Big Dutchman

Klantportaal

Compleet inzicht: uw bestellingen en facturen in één overzicht! Inclusief praktische beheersfuncties.

Inloggen

Log in op uw account en profiteer van alle voordelen.

Inloggen

Nog geen account? Nu aanmelden!

Maak een persoonlijk klantaccount aan voor het myBigDutchman-klantportaal.

Account aanmaken