This page is also available in the following language: flags-gb English change

VIV Europe 2018, hal 12: de slimme wereld van Big Dutchman!

Digitalisering in de pluimveestal en nog veel meer

  • Mobiele stal NATURA Caravan
    NATURA Caravan
  • Mobiele stal NATURA Caravan
    NATURA Caravan
  • Mobiele stal NATURA Caravan
    NATURA Caravan
  • Mobiele stal NATURA Caravan
    NATURA Caravan
  • Klimaat- en productiecomputer ViperTouch 6.0
    ViperTouch 6.0
  • OptiPlate platendroger TS 23
    OptiPlate
  • OptiPlate platendroger TS 23
    OptiPlate
  • BigPacker
    BigPacker
  • Ledverlichting FlexLED HO (high output)
    FlexLED HO
  • Ledverlichting FlexLED ECO
    FlexLED ECO
  • Uitnodiging VIV Europe 2018
    Uitnodiging

Over enkele dagen gaat de beurs VIV Europe in Utrecht van start. De beurs wordt gezien als een van de grootste toonaangevende beurzen ter wereld voor de moderne pluimveehouderij. ‘The Smart World of Big Dutchman’ is het motto van het Duitse stalinrichtingsbedrijf uit Vechta dat van 20 t/m 22 juni met grote, uitnodigende stands in hal 12 zal zijn vertegenwoordigd. 

 

“Onder ‘smart’ verstaan we niet alleen de actuele veelbesproken thema’s over digitalisering, maar ook slimme innovaties, stalconcepten en oplossingen waarmee pluimveehouders hun bedrijven toekomstbestendig kunnen inrichten”, aldus directielid Bernd Meerpohl van Big Dutchman over het productaanbod. 

 

Dit is terug te zien in de indrukwekkende diversiteit van de geselecteerde objecten die het familiebedrijf meeneemt naar de beurs die één keer in de vier jaar wordt gehouden. Dit loopt uiteen van de gratis app FarmBookpro voor alle pluimveehouders, de efficiënte BigFarmNet-oplossingen en de nieuwe farmpacker (verpakkingsmachine) voor eieren tot aan een gloednieuwe mobiele stal op wieltjes en ’s werelds eerste volière voor de huisvesting van vleeskuikenouderdieren: de stand van Big Dutchman biedt voor vrijwel alle stalinrichtingen een passende, innovatieve oplossing. 

 

 

 

Pluimveehouders kunnen zich op de beursstands 12.C060 en 12.D060 vergapen aan tal van aantrekkelijke innovaties: 

 

 

 

 

  • NATURA Caravan – directe verkopers opgelet: de beurs in Utrecht heeft de primeur met de nieuwe mobiele stal op wieltjes van Big Dutchman voor leghennen voor vrije uitloop- en biologische huisvesting. NATURA Caravan biedt een hoge productiezekerheid dankzij een doordacht totaalconcept waarbij voeren, verzamelen van eieren, klimaatregeling en ontmesting automatisch verloopt. De nieuwe mobiele stal is goedgekeurd voor vervoer over de openbare weg en kan ook in operationele toestand met 800 tot 1000 dieren in de openluchtruimte gemakkelijk en betrouwbaar worden verplaatst. 
  • Volière NATURA-Step 24-18 V16 – de nesten van het vlaggenschip van de grote productreeks van NATURA voor de huisvesting van leghennen zijn nu voorzien van een gemakkelijk op te hangen achterwand. Pluimveehouders kunnen nu eenvoudig bij het eikanaal. Verder zijn de dwarsbalken met anti-opzitprofiel nieuw.
  • BigPacker – Een optimale aanvulling op het productaanbod van Big Dutchman voor eiverzameling vormt de nieuwe lijn BigPackers: farmpackers in drie verschillende groottes bieden een capaciteit van 15.000 tot 25.000 eieren/uur. Dit maakt de verpakkingsmachines bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. De nieuwe BigPackers worden verhandeld in samenwerking met de Moba Groep, de toonaangevende internationale producent van eiersorteer-, verpakkings- en verwerkingsmachines. 
  • OptiPlate platendroger TS 23 – Efficiënte platendroger die door de compacte constructiewijze kan worden geïnstalleerd aan de kant van de stalgevel. De nieuwe productkenmerken maken het mogelijk om zeer vochtig pluimveemest (percentage droge stof vanaf 23%) te drogen. 
  • Klimaat- en productiecomputer ViperTouch 6.0 – Geheel nieuw: het succesvolle model van Big Dutchman voor de moderne sturing en regeling in de pluimveestal kan met zijn software op maat nu ook worden toegepast bij de eierenproductie. De computer heeft handige functies voor het voeren van leghennen, doseren van mosselkalk, alarmeren bij een laag waterpeil, tellen van eieren en bedienen van de luchtmenger. Leghennenhouders en vleespluimveeproducenten kunnen eveneens in gelijke mate profiteren van een snellere processor, de grotere display van 10 inch en andere nuttige functies.
  • Ledverlichting FlexLED HO (high output) – de tweede lichting! De lichtbuis levert vier keer zo veel licht op als de standaard FlexLED en is hierdoor bij uitstek geschikt voor verlichting van gangpaden en daken.
  • Ledverlichting FlexLED ECO: compacte minilamp voor huisvesting systemen of voor montage aan de onderkant van volières alsook aanpassingen aan bestaande systemen. De installatie is zo gepiept! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U vindt Big Dutchman International GmbH in hal 12 bij de stands 12.C060 en 12.D060. 

Toegang tot VIV Europe 2018 is gratis na registratie.

 

 

 

My Big Dutchman

Klantportaal

Compleet inzicht: uw bestellingen en facturen in één overzicht! Inclusief praktische beheersfuncties.

Inloggen

Log in op uw account en profiteer van alle voordelen.

Inloggen

Nog geen account? Nu aanmelden!

Maak een persoonlijk klantaccount aan voor het myBigDutchman-klantportaal.

Account aanmaken