This page is also available in the following language: flags-gb English change

Familienest met nog stabielere en eenvoudiger te reinigen daken

Relax 2.0: wereldwijde bestseller voor de ouderdierensector scoort met nieuwe functionaliteiten

  • Familienest Relax 2.0 voor ouderdierenhouderijen
    Ouderdierenstal met familienest en dieren

Met 5,5 miljoen uitgeruste dierplaatsen is het familienest Relax, sinds het een kleine tien jaar geleden op de markt werd gebracht door Big Dutchman, uitgegroeid tot een ware bestseller. Het eerste model dat op de markt werd gebracht leverde broedeierproducenten van over de hele wereld al interessante voordelen op en dankzij de doorontwikkeling in de vorm van de Relax 2.0 zijn die prestaties alleen maar beter geworden.

“We hebben het concept verder gefinetuned. Onder andere zijn de nestdaken door de nieuwe vorm nog stabieler en bovendien eenvoudiger schoon te maken”, licht systeemmanager Jennifer Lindel toe.

Ook zijn de nesten beter toegankelijk dankzij de aangepaste hoogte van ingang en zijn de eierbanden in twee verschillende breedtes (40 mm/50 mm) en met of zonder tussenschot verkrijgbaar. Bovendien is de installatie ook een stuk eenvoudiger.

“De eierproducenten waarderen het feit dat de daken los van elkaar kunnen worden geopend”, aldus de Big Dutchman-medewerker, doelend op de functie waarmee onder andere een eenvoudige controle van de nesten mogelijk is.

Ook de eierband met driehoekige openingen droeg bij aan het succes van het nest. De driehoekige openingen en het hoge aantal remmen de eieren op de band op veilige wijze af, zorgen voor een bijzonder goede grip tijdens het transport en zorgen ervoor dat het contact tussen het ei en de eierband minimaal is. Zo blijft het aantal beschadigde en vieze eieren beperkt.


Meer informatie

My Big Dutchman

Klantportaal

Compleet inzicht: uw bestellingen en facturen in één overzicht! Inclusief praktische beheersfuncties.

Inloggen

Log in op uw account en profiteer van alle voordelen.

Inloggen

Nog geen account? Nu aanmelden!

Maak een persoonlijk klantaccount aan voor het myBigDutchman-klantportaal.

Account aanmaken