This page is also available in the following language: flags-gb English change

Innovatieve kostenefficiënte en flikkervrije ledverlichtingssystemen

Stalverlichting: Professionele oplossingen voor de pluimvee- en varkenssector

ZeusLED

Hoge lichtopbrengst, laag stroomverbruik en extreem robuust: het is geen toeval dat veehouders steeds vaker kiezen voor de kostenefficiënte en flikkervrije ledverlichtingssystemen van Big Dutchman. Precies op tijd voor de digitale editie van EuroTier dit jaar lanceerde de stalinrichter uit het Duitse Vechta haar nieuwe producten.

Een samenvatting:

FlexLED-lichtbuis voor pluimveestallen

De FlexLED-lichtbuis is onder veehouders een populaire keuze. Nieuw in het FlexLED-assortiment zijn de FlexLED bulb, de flexibel inzetbare 360°-looppadverlichting, de compacte minilamp FlexLED eco en de FlexLED glo, de verlichting speciaal voor voerpannen.

Plafondledverlichting voor pluimvee- en varkensstallen

Ook op het gebied van plafondverlichting komt Big Dutchman met interessante innovaties, zoals de breed stralende ZeusLED Batwing of de voorgemonteerde ZeusLED Wieland, die eenvoudig in de stal in elkaar kan worden gezet. Het uitgangsmodel voor deze nieuwe producten is plafondlamp Zeus, een bestseller van Big Dutchman, die ook als inspiratie diende voor de veelzijdig inzetbare plafondlamp Helios. In vergelijking met de gebruikelijke kuiplampen, kan met de Helios in pluimvee- en varkensstallen tot wel 60 % elektriciteit worden bespaard.

Ledverlichtingselementen voor pluimvee- en varkensstallen

Oud wordt nieuw met de led-retrofitkit, dé innovatie voor koopjesjagers, want hiermee kunnen pluimveehouders oude kuiplampen ombouwen tot innovatieve ledlampen. De flikkervrije en vochtbestendige verlichting zorgt voor een energiebesparing tot wel 50 %, is van 1 tot 100 % dimbaar en heeft dankzij de V-optiek een optimale lichtverdeling.

We beantwoorden uw vragen over uw stalverlichting en over andere onderwerpen op het gebied van stalinrichting graag, dus stel al uw vragen hier!  Leghennenhouderij | Vleeskuikenhouderij | Varkenshouderij

Foto galerij

  • HELIOS
    HELIOS
  • FlexLED bulb
    FlexLED bulb
  • FlexLED-lichtbuis
    FlexLED-lichtbuis
  • ZeusLED Batwing
    ZeusLED Batwing
  • Kuiplampen
    Kuiplampen

My Big Dutchman

Klantportaal

Compleet inzicht: uw bestellingen en facturen in één overzicht! Inclusief praktische beheersfuncties.

Inloggen

Log in op uw account en profiteer van alle voordelen.

Inloggen

Nog geen account? Nu aanmelden!

Maak een persoonlijk klantaccount aan voor het myBigDutchman-klantportaal.

Account aanmaken